6936 286020 info@palaistra.gr

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Photos - Videos

Shooto Hellas

Shooto Hellas

Shooto Hellas

Χώρος

Στο χώρο μας θα βρείτε όλα τον απαραίτητο εξοπλισμό για την προπόνηση τόσο στην όρθια μάχη αλλά και στην μάχη εδάφους.

Στον Γ.Σ. ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ καλλιεργούνται τα μαχητικά αθλήματα:


Muay Thai ή Thai Boxing: Η παραδοσιακή πολεμική τέχνη της Ταϊλάνδης, η οποία χαρακτηρίζεται από την ρεαλιστική εφαρμογή των κτυπημάτων με πυγμές, αγκωνιές, γόνατα και λακτίσματα μεγάλης ισχύος και αποτελεσματικότητας λόγω της συγκεκριμένης τεχνικής που χρησιμοποιεί. Πολύ καλή άσκηση σαν αερόβια, γυμνάζοντας όλο το σώμα αρμονικά και αποτελεσματικά.


Brazilian Jiu-Jitsu: Η απόλυτη πολεμική τέχνη στη μάχη εδάφους στην οποία ο μαχητής προσπαθεί να υποτάξει τον αντίπαλο χρησιμοποιώντας διάφορες θέσεις ισχύος κάνοντάς του τελειωτικές λαβές σε όλα τα μέλη του σώματός του ώστε να τον υποχρεώσει σε εγκατάλειψη. Οι δάσκαλοι που διδάσκουν το B.J.J. λόγω της υψηλής τεχνικής του πιστεύουν ότι ο αθλητής παίζει σκάκι με το σώμα του.


Mixed Martial Arts: Η σύγχρονη εφαρμογή της αρχαίας ελληνικής πολεμικής τέχνης του παγκρατίου αθλήματος. Συνδυασμός πάλης και κτυπημάτων τόσο στην όρθια μάχη όσο και στο έδαφος όπου πέφτοντας οι ασκούμενοι συνεχίζουν να αγωνίζονται. Μαχητική τέχνη με τεράστια οφέλη σαν αυτοάμυνα και άσκηση που συνδυάζει αερόβιο και αναερόβιο με μέγιστο βαθμό, εκτινάσσοντας την φυσική κατάσταση στα ύψη.


Δράμια (Kettlebells): Τα Δράμια ή Kettlebells στην Αγγλική και Girya στα Ρώσικα είναι μια αρχαία μέθοδος προπόνησης και άθλημα που προέρχεται απο την αρχαία Ελλάδα. Η προπόνηση με τα δράμια είναι απο τις πιο ωφέλιμες ασκήσεις που υπάρχουν για να αναπτύξει κανείς θεαματικά τις αθλητικές του ικανότητες, να κτίσει πραγματική δύναμη, αντοχή και να ανεβάσει τα επίπεδα του προπονητικού του όγκου.

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Αγία Παρασκευή:

Ώρα Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
10:00 – 11:00 Muay Thai + Πυγμαχία Muay Thai + Πυγμαχία Muay Thai + Πυγμαχία
18:00 – 19:00 Ελεύθερη προπόνηση Ελεύθερη προπόνηση Ελεύθερη προπόνηση Ελεύθερη προπόνηση Ελεύθερη προπόνηση
19:00 – 20:15 Muay Thai + Kick boxing Πυγμαχία Muay Thai + Kick boxing Πυγμαχία Muay Thai + Kick boxing
20:15 – 21:30 Mixed Martial Arts (MMA) Brazilian Jiu Jitsu Submission Grappling Muay Thai Mixed Martial Arts (MMA) Brazilian Jiu Jitsu Submission Grappling Muay Thai Mixed Martial Arts (MMA) Brazilian Jiu Jitsu Submission Grappling

Νέα Κυψέλη:

Ώρα Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
17:00 – 18:15 Muay Thai ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Muay Thai ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Muay Thai ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Muay Thai ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Muay Thai ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
18:00 – 19:15 ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ Kick boxing ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ Kick boxing Kick boxing
19:00 – 20:15 Muay thai ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Muay thai ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Muay thai ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Muay thai ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Muay thai ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
20:15 – 21:15 Muay thai ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Muay thai ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Muay thai ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Muay thai ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Muay thai ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

Γίνεται εξάσκηση με δράμια (Kettlebells) όλες τις ώρες λειτουργίας των γυμναστηρίων, και το Σάββατο (χωρίς περιορισμό σε ώρες). Παραδίδονται και ιδιαίτερα μαθήματα στην όρθια μάχη και στη μάχη εδάφους μετά απο συνεννόηση με τον δάσκαλο (πληροφορίες επικοινωνίας εδώ). Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι προσωπικός του κάθε αθλητή για λόγους υγιεινής και αποτελείται από γάντια πυγμαχίας, επιδέσμους, επικαλαμίδες, μασέλα και σπασουάρ. Ο εξοπλισμός αυτός παρέχει τη σωστή προστασία για την αποφυγή των τραυματισμών.

Τιμοκατάλογος

Αγία Παρασκευή:

•• 1 Μήνας 3 Μήνες 6 Μήνες 12 Μήνες
Martial Arts (All Styles) 60 € 150 € / 50 €* 240 € / 40 €* 360 € / 30 €*
All Styles Training 70 € 160 € / 53 €* 260 € / 43 €* 390 € / 32.5 €*
CrossFit 60 € 150 € / 50 €* 240 € / 40 €* 360 € / 30 €*

Νέα Κυψέλη:

•• 1 Μήνας 3 Μήνες
One Style Training 45 € 100 € / 33.4 €*

Προπονητής ο Παναγιώτης Τσελέντης, με μεγάλη πείρα στον χώρο των μαχητικών τεχνών, πτυχιούχος φυσιοθεραπευτής, θα σας καθοδηγήσει με επαγγελματισμό να ανακαλύψετε μόνοι σας τις δυνατότητες σας μέσα από τις πολεμικές τέχνες και να γυμναστείτε σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον. Οι πολεμικές τέχνες αποδεδειγμένα πλέον αποτελούν τον ισχυρότερο συνδυασμό άσκησης νου και σώματος καθώς οι εκατοντάδες κινητικές δεξιότητες που χρησιμοποιούν οξύνουν το πνεύμα και δυναμώνουν το σώμα. Είναι η ιδανική άσκηση για τις μικρές αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες.